הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב אדום קטן חתוך לחתיכות גסות
תפוח עץ ירוק חתוך לחתיכות קטנות בלי הליבה - עם הקליפה
חופן חמוציות
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון שלם
רבע כוס יין אדום או לבן
2 כפות דבש סילאן סירופ אגבה
רבע כוב מים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מביאים לסיר קטן את כל המרכיבים.
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שכל הנוזלים מתאדים והכרוב רך.
להקפיד לערבב עם כף עץ כדי שלא יחרך,
אלא אם כן אתם אוהבים את הטעם השרוף קמעה.
במידת הצורך מתקנים את התיבול ומוסיפים נוזלים.
צריך להיות מתקתק חמוץ.
אוכלים חם פושר קר.
טוב בארוחה צמחונית ובשרית כאחד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון