חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 קופסאות טונה בשמן - לסנן היטב מהשמן
קופסא קוטג' - אפשר גבינת טבורוג או כנען
בצל אדום חתוך לפרוסות גסות
חופן עלי פטרוזיליה שטופים
פלפל אדום וצהוב
שקית ג'לטין - לערבב את התוכן עם חצי כוס מים פושרים
כפית שמן קוקוס (אופציה)
יוגורט
מלח
כפית שטוחה של פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים בקערה פרט לג'לטין ולצקת לתוך מעבד מזון.
התערובת עשויה להיראות נוזלית לא להיבהל.
להעביר את התערובת המוכנה לקערה ולצקת לתוכה את הג'לטין.
לערבב היטב ועכשיו תעבירו לכלי לפי הבחירה שלכם.
אם אתם רוצים שלמוס תהיה צורה מארכת תעבירו את זה לתבנית כסף מארכת.
אני שמתי לפני זה ניר אפיה ולמקרר לכמה שעות להתיצבות המוס.
במידה ותרצו להיות קצת יותר יצירתיים תעבירו לקערה עגולה ואחרי כמה שעות שהמוס התיצב תהפכו את זה על צלחת יפה ותקשטו את זה בפרוסות עגבניות ועלי פטרוזיליה.
בתיאבון
מגיש: יהודית
מקור:
שתף את המתכון