חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קסדייה גבינה, עגבניות וחלפניו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקסדייה היא למעשה מעיין טוסט מקסיקני קל להכנה. br
קסדייה גבינה, עגבניות וחלפניו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקסדייה היא למעשה מעיין טוסט מקסיקני קל להכנה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות
2 פלפל חלפניו
4 שיני שום כתושות
100 גרם גבינת מוצרלה
100 גרם גבינת קשקבל
4 טורטיות תירס קוטר 15 טרז פזוס.
2 כפיות סלסה הבנרו אדום טרז פזוס
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
מכוונים את התנור לאופציית הגריל ומחממים לחום הכי גבוה של התנור.
פורסים את העגבניות ואת הפילפלים לפרוסות דקות ומכניסים לגריל לכ15 דקות עד שהירקות נחרכים קלות אך לא נשרפים.
מפשירים את הטורטיות מס' דקות בתנור.
להרכבת המנה ? מורחים כל טורטיה בחצי כפית סלסה הבנרו אדום, מפזרים על כל טורטיה רבע מכל סוג גבינה, שן שום כתושה, רבע מכמות העגבניות והחלפניו ומקפלים לשניים.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומכניסים למצב גריל בחום גבוה למס' דקות עד שהגבינה נמסה.
מגיש: Dganit Amitay
מקור:
שתף את המתכון