הוראות הכנה
מרכיבים
כוס של עדשים שחורות
3 כוסות מים או לפי הצורך
גזר
ראש בצל
שמן זית
חומץ בלסמי
קורט מלח
קורט פלפל
פטרוזיליה או כוסברה קצוץ ד
אופן ההכנה
מרתיחים את העדשים עד שהן נהיות רכות.
מסננים בקערה ולאחר מכן שוטפים במים קרים.
מטגנים בשמן זית גזר ובצל עד שהם נהיים רכים.
בסוף הטיגון מכניסים הכל לקערה עם הפטרוזיליה הקצוצה.
מערבבים חומץ בלסמי לפי הטעם, מלח פלפל.
שמים במקרר. מגישים קר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון