הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף שלם. מנוקה
כף שמן זית
1 כף בצל ירוק קצוץ
1/3 כוס יין לבן עדיף יבש
3-4 כפות סלסה מנגו של טרז פזוס
מעט מלח
אופן ההכנה
מסננים את תוכן הסלסה מהנוזלים. משרים את חזה העוף בנוזלים למשך שעתיים או למשך כל הלילה.
הכנת המנה: מוציאים את העוף מהמקרר, מנגבים מעודפי נוזלים. מחממים את שמן הזית במחבת. כשהשמן מעשן, מוסיפים את חזה העוף. מטגנים את החזה מצד אחד עד שהוא שחום והופכים. מוסיפים את הבצל הירוק מערבבים.
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את היין הלבן ואת סלסת המנגו. מערבבים ומגרדים את המשקעים. מבשל עוד כמה דקות והופכים מידי פעם עד שהרוטב מסמיך.
מתבלים במעט מלח ועוד יין לבן אם צריך.
הצעת הגשה: מגישים עם תוספת אורז ופריחול'ס
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון