חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק כתום ריחני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק זה מיוחד וטעים שריחו ממלא את הבית וגורם גם לשבע להיות רעב. brמי שטעם אותו ירצה לאכול עוד מנה.
מרק כתום ריחני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק זה מיוחד וטעים שריחו ממלא את הבית וגורם גם לשבע להיות רעב. brמי שטעם אותו ירצה לאכול עוד מנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
450 גרם דלעת (מקולפת וחתוכה לקוביות 1X1 ס"מ)
150 גרם גזר (מקולף ופרוס לפרוסות דקות)
100 גרם גבעולי סלרי עלים (חתוך לקטעים של 1 ס"מ בערך)
150 גרם בצל חתוך לקוביות קטנות
3 קוביות שום כתוש קפוא (או 3 שיני שום כתושות)
1 כפית זנגביל מגורד
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית אבקת מרק בצל
¼ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית מלח
½ כפית קינמון טחון
2 עלי דפנה
4 כוסות מים
כלים:
סיר אלומיניום 3 ליטר (רצוי יצוק עם תחתית עבה)
מוט בוחש חשמלי (בלנדר ידני)
אופן ההכנה
מטגנים את חתיכות הבצל בשמן זית בסיר 3 ליטר עם תחתית עבה.
כאשר הבצל משחים , מוסיפים את שאר המרכיבים ו-4 כוסות מים בוחשים ומכסים.
מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה לרתיחה איטית במשך כ-½ שעה.
בסוף הבישול מכבים את האש וממתינים כ-5 דקות ומוציאים את עלי הדפנה.
משתמשים במוט בוחש חשמלי ומרסקים את המרק למחית אחידה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון