חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה אה-לה הואנקאינה (מתכון פרואני)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שקיבלתי מבני משפחתי מפרו. זהירות חריף, אבל ניתן להפחית בחריפות.
תפוחי אדמה אה-לה הואנקאינה (מתכון פרואני)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שקיבלתי מבני משפחתי מפרו. זהירות חריף, אבל ניתן להפחית בחריפות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו תפוחי אדמה.
לרוטב:
400 ג' גבינה פטה
1 ליטר חלב רותח
חבילה קטנה של קרקרים
2 פלפלים חריפים מאד (מסוג אחי או הבאנרו. אם יש סוג פחות חריף, להוסיף עוד אחד)
2 שני שום
בצל קטן אחד
שמן
להגשה:
4 ביצים קשות חצויות
עלי חסה שטופים
זיתים שחורים מסוג קלמטה, מגולענים
אופן ההכנה
1. מרתיחים את תפחי האדמה במים מומלחים, מקלפים ומניחים להתקרר. פורסים לפרוסות לא דקות.
2. מטגנים את הפלפלים הקצוצים, עם שיני השום והבצל, ומניחים להתקרר.
3. בבלנדר, שים את המטוגנים שהצטננו, ומעט מהגבינה (מפוררת), ומוסיפים ת הקרקרים והחלב, טוחנים, ומוסיפים אט אט את כל חומרי הרוטב, שצריך להיות סמיך.
4. מסדרים בצלחת את עלי החסה, מסדרים מעל את פרוסות תפוחי האדמה, יוצקים את הרוטב, ומקשטים בביצים חצויות וזיתים.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון