הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם חמאה
340 גרם שוקולד מריר משובח
500 גרם סוכר
7 ביצים (בינוניות)
1 סוכר וניל
340 גרם קמח
תבנית של התנור
אופן ההכנה
מחממת תנור ל-170 מעלות.
ממיסה את החמאה והשוקולד יחדיו
מסירה מהאש
מוסיפה בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל
מוסיפה בהדרגה את הביצים (אחת-אחת)
מוסיפה את הקמח
ומערבבת את הכל היטב
יוצקת את התערובת לתוך תבנית אפייה של התנור שצופתה בנייר אפייה
אופה בתנור במשך 18 דקות בלבד.
מי שרוצה לשדרג - מוזמן להוסיף אגוזים בפנים
או ציפוי מלמעלה...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון