חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה יש להוסיף על בראוניס?!? brפצצת אנרגיה מטריפת חושים 🙂
בראוניס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מה יש להוסיף על בראוניס?!? brפצצת אנרגיה מטריפת חושים 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם חמאה
340 גרם שוקולד מריר משובח
500 גרם סוכר
7 ביצים (בינוניות)
1 סוכר וניל
340 גרם קמח
תבנית של התנור
אופן ההכנה
מחממת תנור ל-170 מעלות.
ממיסה את החמאה והשוקולד יחדיו
מסירה מהאש
מוסיפה בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל
מוסיפה בהדרגה את הביצים (אחת-אחת)
מוסיפה את הקמח
ומערבבת את הכל היטב
יוצקת את התערובת לתוך תבנית אפייה של התנור שצופתה בנייר אפייה
אופה בתנור במשך 18 דקות בלבד.
מי שרוצה לשדרג - מוזמן להוסיף אגוזים בפנים
או ציפוי מלמעלה...
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון