הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אפונה יבשה גדולות
מים
אבקת מרק
מלח
מעט כמון
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה
או אריסה
אפשרי לבצקניות
שתי ביצים
שלוש כפות קמח גדושות
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את האפונה במים עד ריכוך מוחלט. טוחנים עם בלנדר מוט.
מטגנים 2-3 שיני שום כתושות לפי הטעם
מוסיפים את תכולת הסיר מסוננת מתבלים במחל, אבקת מרק, כמון, פלפל ופפריקה.
מערבבים ביצים וקמח היטב ומתבלים. שמים פומפייה על פי הסיר ומעבירים את התערובת דרכה. מערבבים בכל פעם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון