הוראות הכנה
מרכיבים
קציצות ירק אפויות
המרכיבים:
3 גזרים
3 קישואים
1 בצל קטן
1 כרישה
100 גרם טחינה
1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור נענע
1/2 כוס בורגול
1/2 כוס מים חמים
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי כמון
1/2 כוס פנקו (פירורי לחם יפניים)
מעט מלח ים
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
משרים את הבורגול ב-1/2 כוס מים חמים.
מרסקים במעבד מזון את הגזרים והקישואים.
קוצצים את הבצל והכרישה דק.
מפרידים את העלים של עשבי התיבול וקוצצים אותם דק.
מערבבים ביחד את כל המרכיבים למעט הפנקו.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים במעט שמן זית.
מכינים קערית עם הפנקו. יוצרים כדורים מתערובת הקציצות, מגלגלים את הקציצות בפנקו ומניחים התבנית.
אופים בתנור שחומם ל-150-180 מעלות במשך 20-30 דקות עד שהקציצות מוכנות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון