חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם ברוקולי טרי וחלוט 5 דקות במים רותחים או קפוא ומופשר , קצוץ גס או מופרד לפרחים קטנים
4 ביצים
2 כפות קמח תופח מלא
1 מיכל שמנת לבישול (15% שומן)
1/2 גביע יוגורט
2 כפות שמן זית
1/2 כוס פיסטוק קצוץ
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
מלח ופלפל
שומשום מלא או רגיל
אופן ההכנה
מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים. יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים משומנת עד לכיסוי השקע. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור, מפזרים מעל שומשום ומחזירים לעוד 20-25 דקות אפייה או עד שהמאפינס יציבים במרקמם וזהובים.
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון