הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם ברוקולי טרי וחלוט 5 דקות במים רותחים או קפוא ומופשר , קצוץ גס או מופרד לפרחים קטנים
4 ביצים
2 כפות קמח תופח מלא
1 מיכל שמנת לבישול (15% שומן)
1/2 גביע יוגורט
2 כפות שמן זית
1/2 כוס פיסטוק קצוץ
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
מלח ופלפל
שומשום מלא או רגיל
אופן ההכנה
מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים. יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים משומנת עד לכיסוי השקע. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור, מפזרים מעל שומשום ומחזירים לעוד 20-25 דקות אפייה או עד שהמאפינס יציבים במרקמם וזהובים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון