הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסילות פטריות שמפיניון
כ-400 גרם עלי תרד טריים ושטופים או1/2 שקית של עלי תרד קפואים
2 ביצים
1 גביע גבינה לבנה
2 כפות חיטה (נבט חיטה) ? לא חובה
מלח ופלפל
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
מפרידים את רגלי הפטריות מהכובע, פורסים את הפטריות ומטגנים במעט שמן זית עד שהן מתחילות להזהיב. מוסיפים את התרד למחבת עם הפטריות לכמה דקות נוספות. מעבירים לקערה ומניחים להתקרר מספר דקות בטמפטורת החדר.
מוסיפים לקערה ביצים, גבינה, נבט חיטה, מלח ופלפל. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית שקעים משומנת. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 40-35 דקות או עד שהמאפינס יציבים במרקמם וזהובים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון