חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס תירס טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס תירס טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
70 גרם (1/2 כוס) קמח פולנטה
50 גרם (5 כפות גדושות) קמח לבן
קורט אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
1 ביצה
1 גביע קטן (100 גרם) שמנת חמוצה
100 גרם גרגרי תירס טרי
לפיזור מעל:
2 כפות גבינת פרמזן או צ?דר מגוררת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים היטב את החומרים היבשים בקערה.
מערבבים ביצה ושמנת בקערה ומוסיפים גרגרי תירס. מוסיפים לחומרים היבשים ומערבבים קלות (כמה שפחות, גם אם נשארים גושים זה בסדר גמור). מעבירים לשקעים של תבנית מיני מאפינס משומנת. מפזרים מעל פרמזן. אופים 12-10 דקות, או עד שזהוב וקפיצי למגע
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון