חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרינדה חמוצה מתוקה לצליית עוף או בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרינדה מצוינת לעוף או בשר להשרייה לפני צלייה, מבוססת על חומץ אורז יפני. brהכמות מספיקה ל ½ ק"ג בשר או עוף. brאפשר להכפיל את הכמויות
מרינדה חמוצה מתוקה לצליית עוף או בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרינדה מצוינת לעוף או בשר להשרייה לפני צלייה, מבוססת על חומץ אורז יפני. brהכמות מספיקה ל ½ ק"ג בשר או עוף. brאפשר להכפיל את הכמויות
הוראות הכנה
מרכיבים
ל ½ ק"ג בשר או עוף
4 כפות חומץ אורז ("יסמין")
2 כפיות סוכר (או: 1 כף מים רותחים עם 3 טבליות סוכרזית)
קורט מלח דק
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות מים
1 כפית רוטב סויה (מומלץ "קיקומן")
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים בכלי נוח עד המסה מלאה.
להעביר לכלי רחב להשריית העוף או הבשר.
עוף או בשר (פרוסות בעובי כ-½1 ס"מ ) להשרות במשך 2-4 שעות או יותר, במקרר.
לפני צליה להוציא את העוף או הבשר מן המרינדה ולהניח על ניר סופג.
עדיף להשתמש במרינדה להשרייה פעם אחת בלבד.
החומרים לא יקרים ורצוי להכין כל פעם מרינדה טריה.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון