הוראות הכנה
מרכיבים
ל ½ ק"ג בשר או עוף
4 כפות חומץ אורז ("יסמין")
2 כפיות סוכר (או: 1 כף מים רותחים עם 3 טבליות סוכרזית)
קורט מלח דק
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות מים
1 כפית רוטב סויה (מומלץ "קיקומן")
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים בכלי נוח עד המסה מלאה.
להעביר לכלי רחב להשריית העוף או הבשר.
עוף או בשר (פרוסות בעובי כ-½1 ס"מ ) להשרות במשך 2-4 שעות או יותר, במקרר.
לפני צליה להוציא את העוף או הבשר מן המרינדה ולהניח על ניר סופג.
עדיף להשתמש במרינדה להשרייה פעם אחת בלבד.
החומרים לא יקרים ורצוי להכין כל פעם מרינדה טריה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון