הוראות הכנה
מרכיבים
נתח פילה סלמון נורבגי (כן, אפשר קפוא!) - נקי מקשקשת.
שמ"ז
חומרי הקראסט
פירורי לחם
שתי כוסות תבלינים טריים - מה שיש במקרר/בגינה - נענע, פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, ריחן (חובה), רוזמרין, מרווה.
כוס אגוזי מלך/צנוברים/שקדים קלופים/אגוזי קשיו - כולם יחד או בכל הרכב אחר.
מלח
פלפל שחור גרוס
שמ"ז בנדיבות
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מניחים את הדג על נייר אפיה, כשהעור כלפי מטה.
מטפטפים מעט שמ"ז ומורחים.
טוחנים את כל חומרי הקראסט במעבד מזון לפירורים עדינים, במרקם מעט משחתי. טועמים ומתקנים תיבול.
מהדקים את הקראסט על הדג.
אופים 28 דקות בדיוק.
מגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון