חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סקלופיני תפ"א בחמאת ערק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ראיתי את התכנית אוכל עם ברק בנושא ערק. brנדלקתי.
סקלופיני תפ"א בחמאת ערק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ראיתי את התכנית אוכל עם ברק בנושא ערק. brנדלקתי.
הוראות הכנה
מרכיבים
סקלופיני תפוחי אדמה בחמאת ערק
4 תפו"א אדום / בלו בל
1 כוס קמח לבן לציפוי
50 גר חמאה
2 כף שמן זית
2 שן שום
½ צרור עירית
1 לימון
קורט פלפל שאטה
פרמז'ן
שוט עראק
אופן ההכנה
קולפים ומבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים ומלח גס על להבה נמוכה לאחר רתיחה
מסננים את תפוחי האדמה ושומרים מעט ממי הבישול בצד
פורסים את תפוחי האדמה לטבעות בעובי 1 ס"מ ומקמחים
במחבת ממיסים על להבה בינונית 25 גר חמאה ומעט שמן זית
מוסיפים את טבעות תפוחי האדמה השום הקצוץ ופלפל שאטה חריף
צולים את תפוחי האדמה מעט (כדקה מכל צד)
מוזגים למחבת 30 מ"ל ערק (צ'ייסר) ומאדים את האלכוהול
סוחטים למחבת מיץ מלימון אחד ומצמצמים דקה נוספת
מוסיפים את מי הבישול של תפוחי האדמה עד ל2/3 גובה הפרוסות
מוסיפים עוד 30 גר קוביות חמאה קרה
מכסים את המחבת ומבשלים כ5 דקות נוספות עד שהרוטב מתאחד
מפזרים עירית קצוצה וגילופי פרמז'ן ומגישים חם
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון