הוראות הכנה
מרכיבים
חצי בצל בינוני
צרור קטן פטרוזיליה
2 קופסאות טונה בשמן
2 כפות מיונז
מעט מיץ לימון
פלפל מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1.להכניס לבלנדר את הבצל והפטרוזיליה ולהפעיל.
2.להוסיף את הטונה ואת המיונז ולהפעיל שוב עד שהכל מקבל מרקם קרמי.
3. להוסיף את הלימון והפלפל ומעט מלח( אין צורך בהרבה מלח כי הטונה והמיונז כבר מלוחים). להפעיל שוב את הבלנדר לעוד מס פולסים.
4. להעביר לכלי יפה ולהגיש עם לחם טרי/טוסטים/קרקרים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון