הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה בינונים- גדולים מגוררים בפומפיה ( החלק הגדול)
בצל קטן מגורר בפומפיה (החלק הגדול)
כף קמח (אם הבלילה נוזלית מידי אפשר להוסיף עוד)
1-2 ביצים ( תלוי בגודל)
מלח/פלפל
שמן
אופן ההכנה
1. לשים בקערה את תפוחי האדמה והבצל.
2. להוסיף את הביצה.
3. להוסיף את הקמח בהדרגה עד שתתקבל עיסה לא נוזלית מידי. לתבל ולערבב שוב
4. במחבת רחבה להוסיף כ 1/2 סמ שמן. לחכות שיתחמם.
בעזרת כף , לשים מהתערובת במחבת . ברגע שמזהיב ומתקשה מעט בצד אחד להפוך את הלביבות בעזרת תרווד.
5. את הלביבות המוכנות להניח על צלחת מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי השמן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון