הוראות הכנה
מרכיבים
כוס שעועית אדומה
כוס שעועית לבנה
כוס גרגירי חומוס
כוס גריסי פנינה
5 כרעיים מחולקים ל ירך ושוק
בצל גדול קצוץ
3 כפות דבש
3 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
ראש שום מפורק ומקולף
כף פפריקה מתוקה
כף מלח כף פלפל
קישקע
חצי כוס שמן
אופן ההכנה
1. לילה לפני להשרות את השעועית בהרבה מים. מומלץ להחליף את המים כל כמה שעות.
2. לשים את השמן בסיר גדול ולטגן את הבצל.
3. לסדר את פרוסות תפוחי האדמה.
4. מעל תפוחי האדמה לשפוך חצי מהשעועית ומגריסי הפנינה
5. לסדר את חלקי העוף ומעל את יתר השעועית והגריסים.
6. לתבל במלח פלפל פפריקה . לשפוך מעל את הדבש.
7. להניח את הקישקע מעל הכל.
8. לכסות במים על לגובה של סמ מעל כל התבשיל. להביא לרתיחה ולבשל על הגז כ20 דקות.
9. להכניס לתנור מחומם ל 180 מעלות. להוריד את הטמפרטורה ל80 מעלות ולהשאיר כל הלילה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון