הוראות הכנה
מרכיבים
שלב א'
4 ביצים
2 כפות קקאו
2 כפות קמח תופח
3 כפות סוכר
שלב ב'
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל או בננה
1 כוס חלב
שלב ג'
200 גר' שוקולד מריר - להמיס
4 חלבונים מוקצפים
4 חלמונים.
אופן ההכנה
שלב א'
4 ביצים
2 כפות קקאו
2 כפות קמח תופח
3 כפות סוכר
להקציף חלבונים + סוכר.
להוסיף שאר החומרים ולאפות בחום בינוני.
שלב ב'
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל או בננה
1 כוס חלב
להקציץ ולמרוח על העוגה שהתקררה.
שלב ג'
200 גר' שוקולד מריר - להמיס
4 חלבונים מוקצפים
4 חלמונים.
להמיס את השוקולד להוסיף חלמונים
לערבב היטב ולמרוח על הקצפת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון