הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 יחידות של בטטה .רבע כוס שמן זית .כף שום כתוש.פלפל שחור .צ'לי גרוס .מלח.ומרק עוף לפי הטעם 2-כפות טימין יבש
אופן ההכנה
את הבטטה לשטוף היטב לפרוס לפרוסות בעובי1- ס'מ בערך בקערית קטנה לשים את כל שאר המרכיבים לערבב היטב ולתבל הבטטה להשתדל לכסות את כל הפרוסות ברוטב ולשים את הבטטה המטובלת במגש אפיה או בפירקס לאפות מכוסה בניר אלומניום כ30-20 דקות לאחר מכן לאפות גלוי כ- 10 דקות נוספות . בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון