הוראות הכנה
מרכיבים
לעיסה:
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
43 כוס קקאו
21 כפית סודה לשתיה
1 שקית אפקת אפיה
3 ביצים
43 שמן
2 כוסות מים רותחים
לרוטב:
2 סוכר וניל
4 כפות גדושות של שוקולית
50 גרם של מרגרינה
41 כוס מים
41 כוס ליקר
אופן ההכנה
לעיסה : מכניסים לתוך קערה את: קמח,סוכר,קקאו ,סודה לשתיה ואת אפקת האפיה ומערבבים עם כף עד שלא רואים את את הקמח.
לאחר מכן מכניסים לתוך הקערה את הביצים והשמן מוסיפים את המים הרותחים ומהר מערבב עם מערבל חשמלי עד שהעיסה הופכת להיות חלקה, שופכים לתוך תבנית ושמים בתנור ל -180מעלות .
לרוטב: מכניסים את כל החומרים לסיר ומחממים על הכרים עד שהמרגרינה נמסה שופכים אותה על העוגה ברגע שהיא יוצאת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון