הוראות הכנה
מרכיבים
1. בצל גדול קצוץ 2. חצי קילו בשר בקר טחון (אפשר 250 גרם בקר ו250 גרם כבש) 3. שתי כפות רסק עגבניות רגיל 4. פלפל שחור 5. מלח 6. קוביה 1 של טיבולית קנור בטעם בשר - מומלץ מאוד!! (לא פרסומת) 7.קוביה 1 של טיבולית קנור בטעם פטרוזיליה ושום - מומלץ מאוד!! (לא פרסומת)
אופן ההכנה
1. מכניסים שמן לסיר ומטגנים את הבצל 2. מוסיפים את הבשר מטגנים עד שהוא מבהיר 3. מוסיפים 2 כפות נדיבות של רסק עגבניות (כף עץ) - ומערבבים היטב, מטגנים עוד כדקה 4. ממיסים ביסודיות את קוביות קנור - שניהם 5. מוסיפים פלפל שחור (1/4 כפית) ומלח (1/2 כפית) 6. מכסים את התערובת עם מים קצת מעל הבשר, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה כ 15 דקות 7. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 15 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון