חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוזים ושקדים נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוזים ושקדים נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוזים שטופים היטב
75 גרם חמאה רכב
1 כוס סוכר
5 ביצים
1 כוס שקדים טחונים
1 וחצי קמח תופח
לסירופ:
1 כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
1. שמים את התפוזים השטופים בסיר עם מים רותחים, מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה. מסננים ומקררים. מרסקים את התפוזים השלמים לרסק חלק במעבד מזון.
2. שמים את החמאה והסוכר בקערת המיקסר ומקציפים כ – 5 דקות. מוסיפים את הביצים אחת – אחת , תוך כדי עבודת המכשיר.
3. מוסיפים את השקדים והקמח וגם את רסק התפוזים ומערבלים לתערובת אחידה.
4. יוצקים את התערובת לתבנית 26 מרוחה בחמאה ובזוקה בסוכר ואופים ב – 170 מעלות כ – 50 דקות.
5. בזמן האפייה מכינים את הסירופ: מבשלים את כל המרכיבים בסיר כ – 15 דקות עד שמתקבל סירופ.
6. יוצקים את הסירופ על העוגה החמה
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון