חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוזים לחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוזים לחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית 26, משומנת וזרויה בפירורי לחם
230 גר חמאה, מרוככת
1ורבע כוסות סוכר
2 כוסות קמח
4 ביצים
מיץ מ – 4 תפוזים (2 כוסות)
2 שקיות אבקת אפיה
180 גר אבקת סוכר
לקישוט: פרוסות תפוז וקליפה מגוררת
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום 170 מעלות.
2. מערבלים יחד את החמאה והסוכר, מוסיפים את הביצים זו אחר זו, ומוסיפים את הקמח.
3. ממיסים בכוס את אבקת האפיה עם מיץ של שני תפוזים, ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב ומעבירים את התערובת לתבנית משומנת, זרויה בפירורי לחם.
4. אופים כ – 50 דקות.
5. מערבבים בקערה את אבקת הסוכר עם יתר מיץ התפוזים. כשהעוגה פושרת, יוצקים את הסירופ על העוגה. מקשטים בפרוסות תפוז ובקליפת תפוז מגוררת.
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון