הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית 26, משומנת וזרויה בפירורי לחם
230 גר חמאה, מרוככת
1ורבע כוסות סוכר
2 כוסות קמח
4 ביצים
מיץ מ 4 תפוזים (2 כוסות)
2 שקיות אבקת אפיה
180 גר אבקת סוכר
לקישוט: פרוסות תפוז וקליפה מגוררת
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום 170 מעלות.
2. מערבלים יחד את החמאה והסוכר, מוסיפים את הביצים זו אחר זו, ומוסיפים את הקמח.
3. ממיסים בכוס את אבקת האפיה עם מיץ של שני תפוזים, ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב ומעבירים את התערובת לתבנית משומנת, זרויה בפירורי לחם.
4. אופים כ 50 דקות.
5. מערבבים בקערה את אבקת הסוכר עם יתר מיץ התפוזים. כשהעוגה פושרת, יוצקים את הסירופ על העוגה. מקשטים בפרוסות תפוז ובקליפת תפוז מגוררת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון