הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה
2 בצלים קצוצים
5 גבעולי טימין
1 כף קמח
2 כפות גדושות אבקת מרק פטריות
½1 כוסות מים
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. במקביל מחממים במחבת מעט שמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הקמח ואבקת המרק ומערבבים היטב. מוסיפים את המים והטימין ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה קלה ומוסיפים את הפסטה לאחר שסוננה מהנוזלים בה בושלה. מקפיצים קלות עד שהרוטב נתפס היטב בפסטה. מתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון