הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
2 ביצים שלמות
1 כוס חלבמים
¾ כוס שמן
2 כוסות קמח רגיל
½1 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפייה
כפית וחצי סודה לשתייה
¾ כוס קקאו
לשוקולד שמעל העוגה:
31 כוס קקאו
32 כוס סוכר
4 כפות מים
40 ג' חמאהמרגרינה
אופן ההכנה
אופן ההכנה של העוגה:
שמים את כל החומרים בקערה אחת ומקציפים.
כאשר הבלילה מוקצפת היטב ,מוסיפים כוס מים רותחים.
מכניסים לתבנית בינונית (חד פעמית) ל-180 מעלות כ-45 דקות אפייה.
אופן ההכנה של השוקולד:
מכניסים את הסוכר הקקאו והמים לסיר קטן ומחממים על אש קטנה.כאשר הסוכר נמס ונוצרת תערובת אחידה מכבים את האש ומוסיפים את החמאהמרגרינה.מערבבים עד שהיא נמסה ושופכים על העוגה האפויה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון