הוראות הכנה
מרכיבים
2. שיני שום פרוסות
1. בצל
1/2 כרישה לבנה
1. שורש סלרי
1. שורש פטרוזיליה
1-2 גזרים
2-3 גבעולים של מנגולד (רק החלק הלבן)
200 גר' חומוס מושרה ללילה במים.
מעט שמן זית
1. כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה
חותכים את הירקות ל"ברנואז", את המנגולד קוצצים דק (שוב, רק החלק הלבן).
מאדים בשמן זית עם מלח, פלפל ,מעט סוכר וכמון.
מבשלים את החומוס בהרבה מים+ כפית סידה לשתייה כ-3/4 שעה עד לריכוך.
מוסיפים את החומוס ומי הבישול שלו לשורשים המאודים ומבשים עד שנוצר מרק הומוגני שכל המרכיבים בו מבושלים ברמת טעמכם האישית.
ניתן להוסיף מעט טבסקו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון