הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג ענבים אדומים ללא גרעינים
3 אגסים ללא הליבה חתוכים לקוביות קטנות
חצי ק"ג סוכר לבן
75 מ"ל גראנד מארנייה
1 מקל ווניל
אופן ההכנה
בסיר בינוני שמים את הענבים, האגסים, הסוכר והליקר. חוצים את מקל הווניל לאורכו ומגרדים מתוכו, בעזרת גב הסכין את הווניל (נקודות שחורות). מוסיפים את הווניל לסיר וגם את המקלות עצמם.
מבשלים מכוסה היטב על אש קטנה למשך כשעה כאשר מדי פעם מערבבים. יודעים שמוכן כאשר די סמיך ולא דביק ולא השחיר יתר על המידה.
מעבירים לצנצנת מעוקרת, מביאים לטמפרטורת החדר ולאחר מכן מאחסנים במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון