הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
1 חבי' 400 גר' איטריות ביצים דקות
3 ביצים
1 כוס סוכר
21 כוס שמן
מלח
פלפל שחור לפי הטעם
וחצי כוס סוכר לתיבול
אופן ההכנה
לבשל את האיטריות ולסנן
במחבת לבשל הסוכר והשמן עד שיעלה הקצף מעל הסוכר ומיד (לא להשהות) לשפוך
על האטרוית ולערבב
להוסיף הביצים והמלח ופלפל שחור וחצי כוס סוכר לערבב
להשים בתנור בחום בינוני בתבנית צרה וגבוהה או בסיר מרופד בנייר אפיה
כשעה וחצי
בתאבון
יעקב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון