הוראות הכנה
מרכיבים
5 קישואים גדולים או 2 ברוקולי או כרובית אחת
חצי כוס חלב
3 ביצים
חצי כוס מיונז
2 כפות אבקת מרק עוף
כפית מרגרינה (לא חובה)
2 כפות קמח תופח
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את הקישואים או את הברוקולי או את הכרובית במים רותחים
מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים
מסננים את הקישואים ומוסיפים לקערה
מכינים תבנית ומצפים אותה במרגרינה ומעט קמח
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ-30-40 דקות
בודקים בעזרת קיסם עם הפשטידה מוכנה
בתאבון .... מומלץ מאוד ודיאטטי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון