חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה קצת אחרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה לשקשוקה הינו מתכון קצת אחר והוא מצויין לילדים שלא אוהבים לראות חתיות של ירקות פשוט מעדן שווה לנסות
שקשוקה קצת אחרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה לשקשוקה הינו מתכון קצת אחר והוא מצויין לילדים שלא אוהבים לראות חתיות של ירקות פשוט מעדן שווה לנסות
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים
4 ביצים
חצי חציל
פלפל אדום
עגבניות
שום
כף סוכר
כפית וחצי כמון
כפית מלח
רסק עגבניות (מומלץ 22%)
אופן ההכנה
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות.
מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב .לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את קוביות החציל למשך כ-10 דקות מטגנית את הכל על אש בינונית ומשגיחים שלא ישרף.לאחר מכן מוסיפים לעוד כ-5 דקות טיגון את הפלפל האדום ואת העגבניות מוסיפים כף-כך וחצי של סוכר וממשיכים לטגן כ-5 דקות נוספות.מוסיפים את הכמון ואת המלח מערבבים ומוסיפים כ-2כפות של רסק עגבניות ואת הפלפל השחור.
טועמים ומתקנים טיבול .מכניסים לבלנדר את כל התכולה של הסיר וקוצצים אתה דק.מחזירים לסיר מוסיפים כ-2 כוסות מים רותחים מערבבים עד שכל התכולה מתגבשת .
מוסיפים ביצים סוגרים ומחממים על אש קטנה כ-10דקות
אוכלים ומרגישים בגן עדן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון