חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב לימוני לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרתון מאכלי עמים: brמתכונים ממקור איטלקי ייתקבלו בברכה. br brמתכון קייצי מאוד לרוטב פסטה לימוני. brניתן להכין אותו עם חמאה או שמן זית ולכן ציינתי את שניהם. brמי שמעוניין, יכול להוסיף גם מעט ציר עוף.
רוטב לימוני לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרתון מאכלי עמים: brמתכונים ממקור איטלקי ייתקבלו בברכה. br brמתכון קייצי מאוד לרוטב פסטה לימוני. brניתן להכין אותו עם חמאה או שמן זית ולכן ציינתי את שניהם. brמי שמעוניין, יכול להוסיף גם מעט ציר עוף.
הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 שיני שום פרוסות דק
3-4 בצלי שאלוט קצוצים לקוביות קטנות.
שמן זית או חמאה לטיגון
3-2 גבעולי למון גראס (עשב לימון) קצוץ (רק החלק הבהיר והקשה יותר הקרוב לאדמה).
מעט לימון סחוט,
מעט גרידת לימון,
יין לבן
מלח,פלפל לבן גרוס.
פטרוזיליה קצוצה להגשה
אופן ההכנה
מאדים את השאלוט ופרוסות השום בשמן הזית (או החמאה).
מוסיפים את הלמון גראס,לימון סחוט, גרידת לימון,יין לבן,מלח ופלפל לבן, מצמצמים.
טועמים, מתקנים תיבול לפי הטעם (הכל אפשר עדיין להוסיף-לא לפחד)
מסננים פסטה ומעבירים למחבת, מקפיצים עם הרוטב, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון