הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 שיני שום פרוסות דק
3-4 בצלי שאלוט קצוצים לקוביות קטנות.
שמן זית או חמאה לטיגון
3-2 גבעולי למון גראס (עשב לימון) קצוץ (רק החלק הבהיר והקשה יותר הקרוב לאדמה).
מעט לימון סחוט,
מעט גרידת לימון,
יין לבן
מלח,פלפל לבן גרוס.
פטרוזיליה קצוצה להגשה
אופן ההכנה
מאדים את השאלוט ופרוסות השום בשמן הזית (או החמאה).
מוסיפים את הלמון גראס,לימון סחוט, גרידת לימון,יין לבן,מלח ופלפל לבן, מצמצמים.
טועמים, מתקנים תיבול לפי הטעם (הכל אפשר עדיין להוסיף-לא לפחד)
מסננים פסטה ומעבירים למחבת, מקפיצים עם הרוטב, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון