חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עגבניות ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 גזר פרוס דק
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
1 קופסא שימורים של חומוס (או 200 גרם חומוס שהושרו במים לילה שלם ובושלו שעה)
½ בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
1 גביע (200 גרם) עגבניות מרוסקות עם בזיליקום
2 כפות רסק עגבניות
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
חופן שמיר קצוץ
1 כוס דחוסה עלי נענע קצוצים
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות להזהבה. מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים ביחד כחצי דקה. מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומערבבים היטב. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, החומוס, אבקת המרק, רסק העגבניות ומים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מרתיחים ומנמיכים את האש. מוסיפים את השמיר, הכוסברה, הפטרוזיליה והנענע ומבשלים על אש קטנה וסיר מכוסה כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון