הוראות הכנה
מרכיבים
1 גזר פרוס דק
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
1 קופסא שימורים של חומוס (או 200 גרם חומוס שהושרו במים לילה שלם ובושלו שעה)
½ בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
1 גביע (200 גרם) עגבניות מרוסקות עם בזיליקום
2 כפות רסק עגבניות
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
חופן שמיר קצוץ
1 כוס דחוסה עלי נענע קצוצים
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות להזהבה. מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים ביחד כחצי דקה. מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומערבבים היטב. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, החומוס, אבקת המרק, רסק העגבניות ומים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מרתיחים ומנמיכים את האש. מוסיפים את השמיר, הכוסברה, הפטרוזיליה והנענע ומבשלים על אש קטנה וסיר מכוסה כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון