חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סתם דג טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באמת סתם דג אבל לשבת עם כמה חברה על ארוחה עם ציפס ובירות זה סוף הדרך
סתם דג טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באמת סתם דג אבל לשבת עם כמה חברה על ארוחה עם ציפס ובירות זה סוף הדרך
הוראות הכנה
מרכיבים
דגי מושט נקיים
קמח
שמן
מלח
אופן ההכנה
לוקחים את הדג ומתבלנים אותו במלח לאחר מכן מצפים אותו קמח ושמים בשמן רותח רצוי שהשמן יעבור בקצת את הגובה של חצי הדג. לאחר שתפס צבע זהוב הופכים אותו עד שיגיע לאותו גוון ושמים כ10 דקות בתנור כשהדג מכוסה בנייר כסף.
בתאבון
מגיש: דורון וייס
מקור:
שתף את המתכון