הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
4 כוסות מים רותחים
בצל גדול קצוץ דק
שמן
כורכום
קינמון
מעט אבקת שום
1 כפית אבקת מרק עוף
מלח
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד שישחים
להוסיף את האורז לטגן כ- 2 דק'
להוסיף התבלינים לטגן אבל ממש מעט ומיד להוסיף את המים
לכסות ולבשל על אש בינונית 20 דק' לאחר הבישול להשאיר מכוסה כ- 10 דק'
בתאבון
טיפ!!!!!!
רוצים אורז אחד אחד לעטוף את המיכסה במגבת מטבח מבפנים מנסיון תמיד מצליח
נ.ב ניתן להוסיף בהגשה עם שקדים וצימוקים מטוגנים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון