הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1 כוס פרורי לחם
1 בצל גדול קצוץ דק
חצי כוס שמן
2 כפיות פפריקה
2 כפות אבקת מרק עוף
חצי כוס סוכר
כפית שטוחה אבקת אפיה או סודה לשתיה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1 להוסיף לקמח את כל התבלינים כולל הסוכר ואבקת אפיה ולערבב על יבש
2 לטגן את הבצל עד שישחים
3 להוסיף את הבצל לקמח כולל השמן
לערבב ולהוסיף מים פושרים לפי הצורך עד לקבלת בצק
4 ליצור כדורים להוסיף לחמין לפני שבת ולתת לחמין רתיחה ולשים על הפלטה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון