חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סקונ'ס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרתון מאכלי עמים: brמתכונים ממקור אנגלי ייתקבלו בברכה.
סקונ'ס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרתון מאכלי עמים: brמתכונים ממקור אנגלי ייתקבלו בברכה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 כוסות קמח (כ-300 גר0)
2 כפות אבקת אפייה
1 ביצה
1 חלמון
1 חלבון
קורט מלח
50 גרם סוכר
מעט סוכר לזרייה
80 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
חצי כוס חלב
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, 50 גרם סוכר ומלח. מערבבים פנימה את החמאה ולשים ליצירת פירורים. מקציפים את הביצה והחלמון הנוסף לקבלת קצף רך, יוצקים לחלב, מערבבים ומעבירים לקערת הפירורים. מעבדים את הבצק לכדור מוצק ומרדדים על משטח עבודה מקומח לעובי של כ-2 ס"מ. חותכים בבצק עיגולים בקוטר של 5 ס"מ בעזרת חותכן או כוס ןמעבירים לתבנית אפייה משומנת במרחק של כ-3 ס"מ אחד מהשני. מקציפים מעט את החלבון בעזרת מזלג ומברישים איתו את החלק העליון של עיגולי הבצק. זורים מעל סוכר. אופים בין 15 ל-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-225 מעלות עד להשחמה קלה.
מגישים מייד עם חמאה, קצפת או עם שמנת וריבה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון