הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק: 1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
כפית שטוחה של מלח
3-4 כוסות מים
למילוי :
קופסת שימורי טונה
ביצים קשות
סלט ירקות
זיתים
אופן ההכנה
יש ללוש יחד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך מאוד (וטיפה דביק) .
כשהבצק מוכן יש להתפיח כחצי שעה בערך.
אח"כ יש לקמח את משטח העבודה וליצור מהבצק רצועות של לחמניות בעובי שתי אצבעות.
יש לתת ללחמניות לתפוח עוד חצי שעה
לחמם היטב מחבת עם שמן ( עמוק)
להרים את הלחמניות בזהירות עם תרווד ולהניח בשמן העמוק ועם כף יש לשפוך שמן על הלחמניה כדי שתתנפח , לטגן על אש בינונית משני הצדדים.
כשמתקרר ניתן למלא בחומרי המילוי רצוי לשמור על הסדר : ביצה , טוןנה , סלט זיתים .
זה נותן מראה יפה ללחמניה
בתאבון ובהצלחה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון