חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פריקסה תוניסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות ממולאות , נהדרות לאירוח , לפיקניק ולפינוק
פריקסה תוניסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות ממולאות , נהדרות לאירוח , לפיקניק ולפינוק
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק: 1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
כפית שטוחה של מלח
3-4 כוסות מים
למילוי :
קופסת שימורי טונה
ביצים קשות
סלט ירקות
זיתים
אופן ההכנה
יש ללוש יחד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך מאוד (וטיפה דביק) .
כשהבצק מוכן יש להתפיח כחצי שעה בערך.
אח"כ יש לקמח את משטח העבודה וליצור מהבצק רצועות של לחמניות בעובי שתי אצבעות.
יש לתת ללחמניות לתפוח עוד חצי שעה
לחמם היטב מחבת עם שמן ( עמוק)
להרים את הלחמניות בזהירות עם תרווד ולהניח בשמן העמוק ועם כף יש לשפוך שמן על הלחמניה כדי שתתנפח , לטגן על אש בינונית משני הצדדים.
כשמתקרר ניתן למלא בחומרי המילוי רצוי לשמור על הסדר : ביצה , טוןנה , סלט זיתים .
זה נותן מראה יפה ללחמניה
בתאבון ובהצלחה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון