חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית ברוטב בשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל ונחמד לכל ארוחה חלבית br
כרובית ברוטב בשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל ונחמד לכל ארוחה חלבית br
הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית 1 מפורקת לפרחים
חמאה
חלב אגוז מוסקט
פלפל לבן
מלח
גבינת פרמג'ן
אופן ההכנה
להרתיח את פרחי הכרובית עד לחדירה של מזלג לגזע הכרובית
בסיר נפרד 2 כפות חמאה מומסות על אש נמוכה להוסיף את 2 כפות הקמח ולבחוש לאחר שהחומר מתאחד להוסיף את החלב כמעט 3 כסות לערבב להרגיש במידה וזה סמיך לאחר חימום החלב להוסיף עוד חלב (לא נוזלי ולא סמיך מאוד)לאחר בישול להוסיף קורט פלפל לבן קורט אגוז מוסקט מלח לפי הצורך
את פרחי הכרובית להניח במגש ולשפוך את הרוטב מעל להוסיף את הפרמג'ן ולהכניס לתנור
על גריל להקרמה כשזה זהוב להוציא
בתאבון!
מגיש: אגי
מקור:
שתף את המתכון