חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ממולא בירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל ופשוט להכנה
חזה עוף ממולא בירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל ופשוט להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
6 יחי' חזה עוף לדפוק דק (שניצל)
בצל גדול קצוץ דק
2 קישואים בינוניים
2 תפו"א
1 בטטה
3 גזר
פפריקה
2 כפות אבקת מרק או קמח תפו"א (בפסח)
1 כף גדושה קונפלור
כוסברה לקישוט
אופן ההכנה
לגרד את כל הירקות בפופיה גס (או מעבד מזון)
לטגן את הבצל להוסיף את שאר הירקות לטגן כ 8 דקות אח"כ להוסיף חצי כוס מים רותחים ולהוסיף את התבלינים והקונפלור לבשל עד לקבלת מרקם סמיך
2 למלא בחזה
3 ומה שנותר להוסיף מים להרתיח ואח"כ להוסיף את החזה לבשל כ 15 דק'
להגשה להוסיף מעט כוסברה קצוצה מעל
בתאבון
מגיש: קובי10
מקור:
שתף את המתכון