חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות ברוטב בצל של סבתא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את סבתא שלי לימדו שבצל מטוגן זה לא בריא ולכן היא מצאה פטנט עולמי של בצל בתבשילים שלא רק brשנותן טעם מדהים אלא יוצר צבע חום עמוק של תבשיל קדירה מגרה. מי שיש לובבית בעיות עם בצל מטוגן זה הפיתרון האולטימטיבי!
קציצות ברוטב בצל של סבתא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את סבתא שלי לימדו שבצל מטוגן זה לא בריא ולכן היא מצאה פטנט עולמי של בצל בתבשילים שלא רק brשנותן טעם מדהים אלא יוצר צבע חום עמוק של תבשיל קדירה מגרה. מי שיש לובבית בעיות עם בצל מטוגן זה הפיתרון האולטימטיבי!
הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב הבצל:
2 בצלים גדולים מאד
1/3 כפית סודה לשתיה
שמן זית
5 כפות מים
לקציצות:
1/2 קג' הודו טחון מכל סוג שהוא
4 פרוסות לחם לבן לא טרי
2 ביצים
פטרוסיליה
שמיר
שום כתוש
פלפל ,מלח
אופן ההכנה
לרוטב הבצל:
1. קוצצים את הבצל במעבד מזון לחתיכות גסות ומעבירים אותו לסיר כבד.
2. מוסיפים לבצל 5 כפות מים וסודה לשתיה.
3. סוגרים במכסה אטום ומבשלים על אש גבוהה עד שהמים מתאדים הבצל מתרכך והופך להיות חום מאד, מוסיפים שמן זית ומטגנים מעט את הבצל המאודה.מורידים מהאש.
תערובת קציצות:
1.במעבד המזון קוצצים את הלחם לפרורים דקים.
2. מוסיפים למעבד (עם פרורי הלחם) שום פטרוזיליה ושמיר (אם אוהבים הרבה ירוק מוסיפים הרבה) ומערבבים הכל יחד במעבד המזון.
3. מעבירים את התערובת הירוקה לקערה עם הבשר הטחון מוסיפים שתי ביצים , מלח, פלפל ומי שאוהב כמון ומערבבים הכל לתערובת אחידה.
4. מחזירים את הבצל המאודה לאש ומוסיפי כחצי כוס מים.כשהמים רותחים מוסיפים מלח, פלפל . יוצרים כדורים מתערובת הבשר ומכניסים לתוך הרוטב.
5. מבשלים תוך רתיחה עדינה כחצי שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון