הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים
2 כוסות עדשים ירוקים
2 כוסות אורז
5 כוסות מים
מלח
מרק בצל
מרק עוף
אופן ההכנה
1. יש להרתיח את העדשים עם שלוש כוסות מים
2. יש לחתוך את הבצל גס ולטגן אותו עד להשחמה.
3.לאחר שהעדשים התרכחו יש להפריד בינם לבין המים ( לא לשפוך את המים!).
4. יש להעביר לסיר את האורז השטוף,הבצל המטוגן והעדשים.
5. כעת יש להוסיף מים - ראשית יש למדוד את כמות המים החומים(של העדשים)
ולהוסיפם לתבשיל ולהוסיף עוד כוסות של מיים רותחים שמשלימים
בסה"כ ל 5 כוסות מיים.
6. יש להוסיף את התבלינים לפי הטעם.
7. לבשל על אש נמוכה עד לספיגת המים.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון