הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ גס
כרוב סגול בינוני חתוך גס
חצי כוס סוכר( אני משתמשת בכמו סוכר, אבקה על בסיס סוכרזית)
חצי כוס חומץ
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד הזהבה בכשלוש כפות שמן קנולה או זית
2. קוצצים את הכרוב (אפשרי לקוביות או רצועות לא עבות במיוחד) ומוסיפים לסיר עם הבצל
מערבבים עד שכל פיסות הכרוב מכוסות שמן.
3. מוסיםים את התבלינים ומבשלים על אש קטנה עד התרכחות (כחצי שעה).
4. אפשר לאכול קר או חם, כתוספת או כמנה בפני עצמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון