הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' מרגרינה בטעם חמאה
1 כוס מים
2 כפות קקאו
1/4 2 כוסות קמח
1/4 1 כוס סוכר
1 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
1 סוכר וניל
2 ביצים
יוגורט [ אפשר 3/4 כוס מיץ במקום ]
אופן ההכנה
ממיסים את המרגרינה עם המים והקקאו עד לקבלת נוזל שוקולד.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
מוסיפים את השוקולד לקערה ובוחשים
מוסיפים את הביצים והיוגורט [ או המיץ] ובוחשים
מעבירים לתבנית 26 משומנת
אופים בחום בינוני [ 180 ] כ-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
ניתן לגוון ע"י הוספת חצי כוס קוקוס במקום 1/4 כוס קמח
ו/או להוסיף לתערובת השוקולד עד 100 גר' שוקולד מריר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון