הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר' קיצפיות ביצים
3 שמנת מתוקה
3 חב' שוקלד מריר
חצי צנצנת ריבת חלב
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
1. מקציפים 2 וחצי שמנת מתוקה בלי סוכר
2. חצי מהשמנת הנותרה מבשלים עם השוקלד.
3. את העוגיות לשבור לחתיכות קטנות.
4. שכבה ראשונה: שליש מהשמנת המתקוה המקוצפת לערבב עם השוקלד המומס ולערבב גם עם הקיצפיות.
5. שכבה שניה: שליש שמנת מתוקה עם כוס ריבת חלב.
6. שכבה שלישית : שליש שמנת מתוקה לערבב עם 1 שקית וניל ולשים כשכבה עליונה.
7. לקשט לאחר ההקפאה עם שולד או תותים או שאר הקיצפיות.
לשמור בהקפאה ולהוצא כרבע שעה לפני ההגעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון