הוראות הכנה
מרכיבים
תחתית, בצק פריך. 1/4, 1 כוסות קמח תופח, 1 ביצה, 100 גרם מרגרינה, 3כפות סוכר,
קורט מלח, מעט קליפת לימון מגורדת.
חומרים לעוגה: 6 ביצים, 2 כפות קמח , 2כפות גדושות קורנפלור, 2 כפות אבקת חלב,
תמצית וניל , 750 גרם גבינה לבנה, 1 כוס סוכר.
חומרים לציפוי: פרוסות דקיקות של אננס. או מישמש משימורים, 200 גרם גבינה לבנה,
1 כפית זלטין +1/2 כוס חלב פושר+. סוכר לפי הטעם.
אופן ההכנה
תחתית בצק פריך
ללוש את כל החומרים לבצק אחיד, להכניס למקפיא ל:10 דקות, לאחר מכן לפתוח עלה דק
על נייר פרגמנט ולהכניס לתבנית של התנור לקחת את הטבעת של תבנית האפייה להניח על העלה וללחוץ קלות, לאפות כ-12 דקות בחום של *180 עד שמזהיב, להוציא ולקרר.
מילוי
להקציף את החלבונים לקצף סמיך עם 3/4 כוס סוכר אפשר להוסיף בזמן ההקצפה מעט מיץ לימון, זה מיייצב. את החלמונים ושאר הסוכר לערבב עם החומרים היבשים, להוסיף לגבינה
תוך בחישה ,לא להקציף.את כל העיסה לערבב עם החלבונים המוקצפים בעדינות עד קבלת עיסה
אורירית אחידה ,לשפוך את העיסה על התחתית האפויה להבניס לתנור למשך שעה בחום בינוני+ בגמר האפייה לא להוציא מיד מהתנור.
ציפוי
לסדר את הפירות הדקיקים על גבי העוגה בעדינות, להמיס את הגלטין במעט מים קרים ולהוסיף לחלב החם תוך בחישה ולהוסיף את זה לגבינה הנותרת לצפות את הפרי ולהכניס למקרר
לאכול למחרת וללקק את האצבעות.....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון