חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת



בשר כבוש במלח (קרפציו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפרושוטו הוא בשר מומלח שיושן לריכוך ויתבשל בתערובת שמן ותבלינים brפורסים אותו דק כנייר טעים מאוד בעל צבע עז וניחוח וטעם של אוהבי בשר brמנה טעימה ומדהימה
בשר כבוש במלח (קרפציו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפרושוטו הוא בשר מומלח שיושן לריכוך ויתבשל בתערובת שמן ותבלינים brפורסים אותו דק כנייר טעים מאוד בעל צבע עז וניחוח וטעם של אוהבי בשר brמנה טעימה ומדהימה
הוראות הכנה
מרכיבים
בשר כבוש במלח (קרפציו)
חומרים
נתח סינטה במישקל 2 ק"ג מיושן ומנוקה מכל צידיו.
60 גרם מלח גס
20 גרם סוכר
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כף גוניפר
1 כף עלי טימין, טריים או יבשים
אופן ההכנה
אופן הכנה
1 מניחים את הבשר בקערה.
2 מערבבים את כל חומרי הכבישה
3 מעסים את הבשר היטב משני צידיו ומדביקים אליו כמה שיותר מתערובת הכבישה.
4 מורחים את יתר התערובת על הבשר.
5 מניחים משקולת (כמו קרש חיתוך מעץ) על הבשר ומניחים במקרר במדף התחתון
ל- 10-6 ימים. ככל שחולפים הימים, נעשה הבשר יבש יותר, עז יותר בטעמיו
ויקח יותר זמן ללעוס אותו.
+ מדי יום, לנקז נוזלים מהתבנית.
+ לפרוס מאוד מאוד דק.
+ להגיש עם פרי כמו שמגישים פרושוטו.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון