חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות שניצל עוף במילוי אגוזים ברוטב צילי מתוק מצופות קורנפלקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איזה טעם קראנצי מבחוץ רך מבפנים מנת אירוח מדהימה על אף פשטותה
גלילות שניצל עוף במילוי אגוזים ברוטב צילי מתוק מצופות קורנפלקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איזה טעם קראנצי מבחוץ רך מבפנים מנת אירוח מדהימה על אף פשטותה
הוראות הכנה
מרכיבים
גלילות חזה עוף מצופות קורנפלקס במילוי אגוזים ברוטב צילי מתוק
רכיבים:
10 פרוסות דקות מאד של חזה עוף
למילוי:
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום קצוצות גס
כף עירית קצוצה
1/2 כפית אבקת צילי
250 גרם אגוזי מלך קצוצים מעורב גס ודק
1כף סילאן תמרים
מלח
פלפל
לציפוי:
1 ביצה טרופה
קמח לקימוח עדין
קורנפלקס קצןץ ללא טעם
רוטב צילי מתוק
פיסטוק חלבי קצוץ
אופן ההכנה
אופן הכנה:
להכנת המילוי:
1.משמנים מחבת ומטגנים את הבצל , מוסיפים את
האגוזים,ושאר חומרי המילוי ומערבבים . (שמן תירס
מהול במעט שמן שומשום)
2.מסירים מהאש ומקררים קירור מוחלט, כשעה בחוץ
(צריך להיות כמו ממרח גס)
אופן הכנת הגלילות :
1.על משטח עבודה להניח נייר אפיה או ניילון נצמד
2.לפרוס את חזה העוף וליישר קצוות
3.למרוח מתערובת המילוי בנדיבות
4.לעטוף תוך כדי גלגול במהודק עם הנייר או הנילון
לצורת גליל, כאילו נקניקיה
5.להכניס למקפיא לשעה
6.מסירים את הניילון, ומצפים כמו שניצל לפי הרשום
מטה
אופן הכנת הציפוי
1.בקערה מפלסטיק שמים כחצי כוס רוטב צילי מתוק
מכניסים למיקרו ל1/4 דקה
2.מכניסים כמות של קורנפלקס לשקית ניילון ומפוררים
בעזרת פטיש שניצלים לפרורים גסים ומעבירים לקערה
3.שמים קמח בקערה שלישית ולידה קערה עם ביצה טרופה
4.שמים פיסטוק קצוץ או אגוזים קצוצים בקערה רביעת
5.לוקחים כל גליל ומצפים לפי הסדר הנ"ל
1. מצפים בביצה הטרופה מגלגלים בקמח ומנערים בעדינות
2. ברוטב הצילי
3. בקורפלקס
4. באגוזים
6.מכניסים למקרר לשעתיים ואז אין סיכוי שיתפרק
בטיגון.
7.מטגנים בשמן עמוק. (ורותח)
8.אם לא מתכוונים להגיש מיד מטגנים כ- 4 דק' עד
שמזהיב קלות ומוציאים לכלי חסין אש ומניחים בצד
ללא כיסוי. לפני ההגשה מכניסים לתנור חם ל 10-15
דק' בערך .
הרוטב:
רוטב צילי מתוק שחומם במיקרו מעט מוזלף מסביב
הגשה:
פורסים כל גלילה ל2-3 חלקים מניחים צלחת ויוצקים מסביב מן הרוטב
מעטרים בכמה עלינענע או עירית קצוצה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון