הוראות הכנה
מרכיבים
מאפה בשר של יהודי חלב
החומרים:?
לבצק:?
?1 ק"ג קמח?
?1/2 כפית שמרים?
?1/2 כפית סוכר?
מים פושרים
?1 כף שמן זית?
אופן ההכנה
אופן ההכנה:?
הבצק:?
לשים את המרכיבים לבצק אחיד, ומניחים כחצי שעה עד
?להתפחה.?
המילוי:?
?1/2 ק"ג בשר כתף )עגל או כבש(, חתוך
לקוביות?
?5 בצלים קצוצים דק?
?2 עלי דפנה?
?3 תפוחי אדמה מבושלים?
?1/2 כפית גרגירי הל?
אופן ההכנה:?
מטגנים את קוביות הבשר עד לסגירה ומבשלים עד
?להתרככות.?
בסיר נפרד מטגנים את הבצל הקצוץ עד שהבצל הופך שקוף.
?מוסיפים את עלי הדפנה והל וממשיכים לטגן עד להזהבת ?הבצל.?
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים.?
מחלקים את הבצק התפוח לכדורים קטנים ומרדדים לצורה ?
עגולה ברוחב של צלחת.?
מניחים באמצע עיגול הבצק את תערובת הבשר ומקפלים ?
לצורת מעטפה.?
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 200 מעלות עד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון